Onze kelder is weer waterdicht en vochtvrij. Via jullie service makkelijk een vergelijking kunnen maken. Afspraak was binnen een week gepland. Uitstekend!
Dhr. Meunting - Delfzijl

  • Vergelijk gratis offertes
  • Betrouwbare vakmannen
  • In Delfzijl e.o.
  • Scherpe tarieven

Kelder waterdicht maken Delfzijl | Kelderafdichting

Water in de kelder brengt een hoop zorgen en ongemakken met zich mee. Hoe zorgt u dat het water goed wordt afgevoerd en dat uw kelder waterdicht blijft? We kunnen het ons voorstellen dat u daar graag professionele hulp voor wilt inschakelen. Bent u op zoek naar betrouwbare vakmensen voor een kelderafdichting in Delfzijl? Dan bent u hier op het juiste adres. Onze specialisten gaan de oorzaken van uw kelderlekkage analyseren en vakkundig waterdicht maken.

Met de expertise en vakmanschap van onze professionals gaan we uw kelder waterdicht maken.

Kelderlekkage: wacht niet te lang

Een kelderlekkage is een probleem dat u maar beter zo snel mogelijk kunt oplossen. Voor u het weet gaat het van kwaad tot erger. Dat geldt zowel voor optrekkend vocht als voor wateroverlast. Nadelige gevolgen die een kelderlekkage kunnen veroorzaken zijn:

  • Uw energiekosten zullen stijgen
  • U kunt geen gebruikmaken van de kelder
  • U hebt steeds last van een muffe geur in huis
  • Uw gezondheid kan te lijden hebben (schimmel en kelderzwam)
  • De staat van vloeren en wanden verslechtert
  • Waardedaling van uw woning bij eventuele verkoop

Het mag duidelijk zijn, dat u maar één ding te doen staat, namelijk zo snel mogelijk een professioneel bedrijf benaderen om een kelderafdichting te realiseren. In Delfzijl hebben we diverse betrouwbare bedrijven actief die uw kelder weer waterdicht kunnen maken.

Kelder waterdicht maken, hoe gaat dat?

Eerst zal een kelderafdichting specialist in Delfzijl bepalen om wat voor lekkage het gaat. Dringt het water bijvoorbeeld naar binnen omdat een goede buitenafdichting ontbreekt, is het metselwerk niet in orde of is er sprake van een slecht afgedichte vloer? Is er misschien sprake van een slechte horizontale afdichting, waardoor het vocht in de muren optrekt? Nadat de oorzaak is vastgesteld, zal het kelderafdichting bedrijf in Delfzijl een passende oplossing voorstellen en duidelijk uitleggen wat er moet gebeuren en wat de bijbehorende kosten zijn. Als u samen tot een overeenstemming bent gekomen, kunnen de werkzaamheden vlot van start gaan om uw kelder waterdicht te maken.

Welke kelderafdichtingsmethoden zijn er?

Om uw kelderlekkage te verhelpen kan een traditionele kelderdichting (bekuiping) een goede oplossing zijn. Uw professional in het waterdicht maken van kelders in Delfzijl voorziet de muren van diverse lagen waterdichte mortel. Voor de afwerking kan er een vochtbestendige saneerpleister aangebracht worden. Soms is een dergelijke aanpak niet mogelijk vanwege problemen met de ondergrondse waterdruk, dan biedt kelderdrainage uitkomst. Is er sprake van lekkages door scheuren en naden, dan kunnen reparaties met speciale afdichtingsmaterialen voldoende zijn. Bij optrekkend vocht kunnen muren geïnjecteerd worden met waterdicht materiaal. Wilt u hier meer van weten? Uw professional in kelderafdichting bespreekt graag met u alle mogelijkheden.

Medewerkers Kelderafdichting Direct

Plaats aanvraag

Bespaar tot 40% op uw kosten

Projecten en werkzaamheden

Project kelder waterdicht maken in Delfzijl

Kelder waterdicht maken binnenkant

Actief in de regio Delfzijl

Plaats: Delfzijl
Straat: Willemstraat
Provincie: Groningen
Gemeente: Delfzijl
Netnummer: 0596
Postcode: 9934 BC
Wijken: Delfzijl-Centrum - Delfzijl-Noord - Delfzijl-West - Fivelzigt

Omliggende plaatsen: Bierum - Borgsweer - Farmsum - Godlinze - Holwierde - Krewerd - Losdorp - Spijk - Termunten - Termunterzijl - Uitwierde - Wagenborgen - Woldendorp

Onze ervaren vochtbestrijders maken uw kelder weer waterdicht

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 4 offertes van bedrijven uit Delfzijl.

De beste resultaten en betrouwbare service

Via ons landelijk netwerk met kelderafdichting specialisten vindt u gemakkelijk professionals in Delfzijl om uw kelder waterdicht te maken. Dankzij onze strenge selectie bent u verzekerd van professionals met minimaal 10 jaar ervaring, uitstekende vakkennis, werken met de nieuwste methodes en met de beste waterbestendige materialen. Kortom, u kunt rekenen op uitstekende en langdurige resultaten. Daarnaast wordt uw kelderbehandeling met de grootste zorg uitgevoerd; van voorbereiding tot het netjes achterlaten van uw kelder en woning.

Kelderafdichting Direct helpt u graag in Delfzijl

Op zoek naar betrouwbare vakmensen voor kelderafdichting in Delfzijl? Vraag dan hier vrijblijvend en kosteloos offertes aan van meerdere bedrijven in uw regio en kies het bedrijf dat het beste aan uw wensen kan voldoen. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend.

Nu vergelijken

Uw kelder ook waterdicht laten maken?

Ontvang tot 4 offertes, vergelijk en bespaar tot 40%.
Nu vergelijken

Enkele klantervaringen

Goed werk geleverd tegen de vooraf besproken afspraken.
Fam. Tessles - Delfzijl

Wat een fijne samenwerking! Onze kelder is weer bruikbaar en zal jullie van harte aanbevelen!
Mevr. Veldhoven - Delfzijl