Onze kelder is weer waterdicht en vochtvrij. Via jullie service makkelijk een vergelijking kunnen maken. Afspraak was binnen een week gepland. Uitstekend!
Dhr. Meunting - Winsum

 • Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • In Winsum e.o.
 • Scherpe tarieven

Kelder waterdicht maken Winsum | Kelderafdichting

Water in de kelder? Maar waar komt het vandaan? Er kunnen allerlei oorzaken ten grondslag liggen aan water of vocht in de kelder. Denk onder meer aan een zwakke constructie, poreus geworden wanden, een hoog grondwaterpeil of een slechte ventilatie. Dit klinkt als een klus waar een expert voor nodig is. Doe daarom een beroep op ons bestand aan experts in kelders waterdicht maken in Winsum.

Voor alle soorten kelderlekkages

De experts in kelderafdichting in Winsum staan graag voor u klaar en hebben ervaring met het verhelpen van alle soorten kelderlekkages. Doordat elke kelderlekkage anders is, is het nodig om eerst de oorzaak, de schade en mogelijke oplossingen goed te onderzoeken. Daarna zal de expert in samenspraak met u de reparatie uitvoeren. Wanneer u een beroep doet op de bij ons aangesloten vakmensen, dan kunt u rekenen op:

 • Klantvriendelijke werkwijze
 • Heldere afspraken
 • Vlotte afhandeling
 • De modernste technieken
 • Hoogwaardige materialen
 • Vakwerk van de beste kwaliteit
 • Voordelige tarieven

En ook niet onbelangrijk; de garantie dat u jarenlang geen last meer hebt van vocht of water in de kelder! Meer weten? Neem dan hier direct contact met ons op voor meer informatie.

Kelder waterdicht te maken; wat zijn de mogelijkheden?

Een kelder waterdicht maken kan op verschillende manieren. We bespreken drie methodes:

1. Bekuiping kelder
Alle wanden en de vloer worden behandeld met een waterdichte pasta.

2. Kelder waterdicht maken met drainage
Via een noppenmembraan wordt het water afgevoerd naar het riool.

3. Keldermuren injecteren
Last van optrekkend vocht? Dan is het injecteren van uw keldermuren een goede oplossing.

Beginnende kelderlekkage? Ben er snel bij

Merkt u de eerste tekenen op van een lekkage? Wacht dan niet langer en trek aan de bel van uw expert in kelders waterdicht maken in Winsum. Een kleine vochtplek kan snel groter worden en voor u het weet staat uw kelder blank met alle nare gevolgen van dien. Vocht in de kelder kan leiden tot vervelende snel groeiende kelderzwammen, die de ruimte en uw spullen aantasten, waardoor u veel schade lijdt. Als u een kelderlekkage niet tijdig aanpakt, kan uw kelder onbruikbaar worden. Daarnaast is het voordeliger om een kleine kelderreparatie uit te laten voeren, dan wachten tot het probleem erger wordt en er grondige reparaties uitgevoerd dienen te worden.

Medewerkers Kelderafdichting Direct

Plaats aanvraag

Bespaar tot 40% op uw kosten

Projecten en werkzaamheden

Project kelder waterdicht maken in Winsum

Kelder waterdicht maken binnenkant

Actief in de regio Winsum

Plaats: Winsum
Straat:
Provincie:
Gemeente:
Netnummer:
Postcode:
Wijken:

Omliggende plaatsen:

Onze ervaren vochtbestrijders maken uw kelder weer waterdicht

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 4 offertes van bedrijven uit Winsum.

Een kelder zonder vochtproblemen

De kelder is vaak een ondergewaardeerde ruimte van een woning. Dat is jammer want een kelder kan uw woonplezier aanzienlijk verhogen en daarbij ook nog eens voor een waardestijging van uw woning zorgen. Het is daarom aan te raden om op tijd de raad en daad van deskundigen in kelderafdichting in Winsum in te roepen voor een kelder zonder vochtproblemen. Zou het niet heerlijk zijn om een extra ruimte in huis te hebben om uw bezittingen veilig te bewaren of als gastenkamer, studeer-, speel- of hobbykamer? Bovendien is een vochtvrije kelder ook een stuk gezonder. Een ander belangrijk voordeel: uw energierekening gaat omlaag.

Aanvraag kelderafdichting in Winsum

Doe hier uw aanvraag voor kelderafdichting in Winsum. Wij brengen u in contact met specialisten in uw regio, die u uitgebreid kunnen informeren over de oorzaken van de kelderlekkage en de oplossingen. Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken ontdekt u snel wie de beste service levert tegen de beste prijs.

Nu vergelijken

Uw kelder ook waterdicht laten maken?

Ontvang tot 4 offertes, vergelijk en bespaar tot 40%.
Nu vergelijken

Enkele klantervaringen

Goed werk geleverd tegen de vooraf besproken afspraken.
Fam. Tessles - Winsum

Vergelijking kunnen maken tussen 4 offertes. Zeer vriendelijk geholpen in advies en uitvoering. Absoluut een aanrader!
Fam. Serres - Winsum