Over ons

Over ons / ons verhaal

Bij Kelderafdichtingdirect.nl zijn 42 erkende bedrijven aangesloten door heel Nederland. Bedrijven die stuk voor stuk meer dan 10 jaar ervaring hebben in vochtschadeherstel en kelderafdichting. Doordat wij een landelijke dekking hebben kunnen we direct handelen en dus ook spoedreparaties uitvoeren. Zo voorkomt u grotere schade als gevolg van een kelderlekkage. Bij Kelderafdichtingdirect.nl kunt u vertrouwen op een team van gediplomeerde vakmensen. We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Sinds 2012 is ons platform actief en sindsdien duizenden klanten naar alle tevredenheid geholpen. Lees ook ons klantervaringen. Doordat wij landelijk opereren en specifiek gespecialiseerd zijn in kelderafdichting, kunnen wij scherpe tarieven hanteren.

Heeft u last van een kelderlekkage, ziet u vochtplekken ontstaan of is er spoed bij geboden om uw kelder weer waterdicht te maken? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Na het invullen van ons contactformulier ontvangt u binnen 48 uur gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in uw regio. Vergelijk, bespaar en kies het beste bedrijf.

We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Vriendelijke groet,
Team Kelderafdichtingdirect.nl

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Betrouwbare vakmensen
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Gratis offertes en onafhankelijk advies
Nu gratis vergelijken