Betrouwbare partij en afspraken worden keurig nagekomen. Erg blij met onze droge kelder. Topservice!
Dhr. Vaans - Bergen op Zoom

 • Vergelijk gratis offertes
 • Betrouwbare vakmannen
 • In Bergen op Zoom e.o.
 • Scherpe tarieven

Kelder waterdicht maken Bergen op Zoom | Kelderafdichting

Op zoek naar een specialist in kelders waterdicht maken in Bergen op Zoom? Dan bent u hier op de juiste plek. Een vochtige kelder of wateroverlast in de kelder kunt u maar beter zo snel mogelijk oplossen. Voorkom dat uw kelder straks onbruikbaar is, de muffe lucht in uw woning overheerst, schimmels en kelderzwam vrij spel krijgen. Dan hebben we het nog niet gehad over de extra energiekosten en de waardedaling van uw woning. Benieuwd naar de kosten om uw kelder weer waterdicht te maken? Plaats uw aanvraag via ons contactformulier en vergelijk tot 4 offertes van bedrijven in uw regio. Bespaar zo direct tot 40% op uw kosten!

Voordelen van onze specialisten in kelderafdichting Bergen op Zoom

Een kelderlekkage is hoogstwaarschijnlijk een probleem waar u gelukkig niet veel mee te maken hebt. Heeft u er eenmaal mee te maken, dan is ons advies wel om dit probleem voor eens en voor altijd uw huis uit te helpen. Maar welk bedrijf in uw regio kunt u daarvoor het beste inschakelen? Via ons vergelijkt u makkelijk en snel. Binnen ons zijn meerdere bedrijven uit Bergen op Zoom en omgeving aangesloten die uw kelder weer waterdicht maken. Onze service biedt vele voordelen, zoals:

 • Snelle service
 • Uitstekend vakmanschap
 • Jarenlange ervaring
 • De nieuwste kelderafdichting methodes
 • Materialen van hoge kwaliteit
 • Oplossingen op maat
 • Eerlijke prijzen (voor ieder budget een oplossing)

Laat uw kelderlekkage niet uitmonden in nog meer problemen en neem gerust contact met ons op. U krijgt dan prijsvoorstellen en deskundig advies op maat. Desgewenst maakt u direct een afspraak. Uw kelder waterdicht maken is zo snel en vakkundig gerealiseerd.

Methodes om kelder waterdicht te maken

Een kelder waterdicht maken kan op verschillende manieren. We bespreken drie methodes:

1. Bekuiping kelder
Alle wanden en de vloer worden behandeld met een waterdichte pasta.

2. Kelder waterdicht maken met drainage
Via een noppenmembraan wordt het water afgevoerd naar het riool.

3. Keldermuren injecteren
Last van optrekkend vocht? Dan is het injecteren van uw keldermuren een goede oplossing.

Vakkundige analyse en aanpak kelderafdichting

Onze specialisten in Bergen op Zoom adviseren u graag bij u thuis over de mogelijkheden. Ze stellen een vrijblijvende offerte op en als u akkoord geeft zullen ze uw kelder inplannen om waterdicht te maken. Zo is uw kelder binnenkort weer een volwaardige ruimte om te gebruiken.

Medewerkers Kelderafdichting Direct

Plaats aanvraag

Bespaar tot 40% op uw kosten

Projecten en werkzaamheden

Project kelder waterdicht maken in Bergen op Zoom

Kelder waterdicht maken binnenkant

Actief in de regio Bergen op Zoom

Plaats: Bergen op Zoom
Straat: Antwerpsestraat
Provincie: Noord-Brabant
Gemeente: Bergen op Zoom
Netnummer: 0164
Postcode: 4611 AA
Wijken: Havenkwartier - Vestinggronden-Noord - Vestinggronden-Zuid - Het Fort - Zeekant - Het Glacis - Meilust Zuid - Meilust Noord - Tuinwijk - Noordgeest - Gageldonk-West - Warande-West - Gageldonk-Oost - Warande-Oost - Nieuw Borgvliet - Langeweg - Lage Meren - Buitengebied-Oost - Bergse Plaat - Waterfront-Industriegebied - Augustapolder - Buitengebied-West

Omliggende plaatsen: Heihoefke - Heimolen - Zuidgeest - Tuinwijk - Meilust - Gageldonk - Zeekant - Bergse Plaat - Warande - Heerle - Zoomvliet

Onze ervaren vochtbestrijders maken uw kelder weer waterdicht

Ontvang gratis en vrijblijvend tot 4 offertes van bedrijven uit Bergen op Zoom.

Bedenk eens wat u met een droge kelder kunt doen

De mogelijkheden van een kelder worden nog weleens onderschat. Zeker als het om een vochtige kelder met lekkageproblemen gaat. Doe niet de deur naar de kelder op slot, maar maak er werk van! Met een kleine investering en de hulp van specialisten in kelderafdichting in Bergen op Zoom tovert u uw kelder om tot een leefbare ruimte. Wilde u niet altijd al uw eigen kantoor aan huis? Of hebt u misschien een hobby die om een eigen ruimte in huis vraagt? Een extra slaapkamer voor gasten is ook erg fijn? Bedenk maar eens wat u met een droge en opgeknapte kelder allemaal kunt doen.

Neem hier contact met ons op

Wilt u graag zo snel mogelijk hulp met kelderafdichting in Bergen op Zoom? Neem dan hier contact met ons op via het digitaal contactformulier. Wij stellen u graag voor aan meerdere geschikte bedrijven in uw omgeving. Zij kunnen een deskundige analyse voor u uitvoeren en u een offerte op maat presenteren, zodat u zelf de keuze kunt maken aan wie u deze werkzaamheden uitbesteedt.

Nu vergelijken

Uw kelder ook waterdicht laten maken?

Ontvang tot 4 offertes, vergelijk en bespaar tot 40%.
Nu vergelijken

Enkele klantervaringen

Vakkundig bedrijf en de klus is goed afgerond.
Dhr. Heun - Bergen op Zoom

Wat een fijne samenwerking! Onze kelder is weer bruikbaar en zal jullie van harte aanbevelen!
Mevr. Veldhoven - Bergen op Zoom